Gebruikersmenu
Navigatie

Vacuumzakken Balbo Smart Bag 5-delige set

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,99

Rommelige kamers en kasten zijn met het gebruik van de Balbo vacuumzakken verleden tijd. Met Balbo Smart Bag creëert u 75% meer ruimte thuis en onderweg. Stop dikke truien, jassen, ski-kleding, maar ook het winterdekbed in de Smart Bag. Zuig de Smart Bag vacuüm met behulp van een stofzuiger. En in een handomdraai veranderen uw overvolle kasten en koffers in opgeruimde, efficiënt gebruikte plekken. En uw spullen zijn beschermd tegen vocht, stof en ongedierte.De Balbo vacuumzak is van de hoogste kwaliteit! Koop geen namaak, koop de Balbo Smart Bags!


Deze speciale set bevat:  • 1 x Original Large (55 x 90 cm),

  • 2 x Original XL (80 x 100 cm),

  • 1 x Original Jumbo (110 x 100 cm),

  • 1 x EZ Load Original (75 x 70 x 50 cm)


Details

Rommelige kamers en kasten zijn met het gebruik van de Balbo vacuumzakkeb verleden tijd. Balbo Smart Bags zijn de unieke huishoudoplossing. Stop uw dekbedden, slaapzakken, kussens, winterkleding, pluche knuffels enz. in de Balbo Smart Bag. Sluit vervolgens de vacuumzak door eenvoudig de zipper te sluiten en zuig de Smart Bag vacuüm met een stofzuiger.

Naast een ruimtebesparing van 75% blijven de kledingstukken door de Balbo Smart Bag beschermd tegen vocht, stof, schimmel, insecten en vieze luchtjes. Hierdoor veranderen uw overvolle kasten en koffers in een handomdraai in opgeruimde, efficiënt gebruikte plekken Alle kledingstukken komen er weer zonder kreuken uit.

Met de unieke Balbo Smart Bag vaccumzak organiseert u de opbergruimte snel en gemakkelijk en kunt u veel meer opbergen, in veel minder ruimte. 

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer