Gebruikersmenu
Navigatie

Spider Catcher

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 14,99

Special Price € 9,99

Met de Spider Catcher in uw huis, verwijdert u eenvoudig allerlei insecten, ook wormen, langpoten of motten. De Spider Catcher is hygiënisch, vriendelijk voor dier en milieu en eenvoudig in gebruik.


Door de lange handgreep blijf je zelf op een veilige en vertrouwde afstand. En door het unieke grijpsysteem heb je geen platgeslagen insecten meer op de muur.


 


 


Details

Spinnen en andere insecten zitten overal om ons heen. In de tuin, in huis, zelfs verstopt in je kantoor en nog erger, in de slaapkamer. De Spider Catcher is de oplossing voor het snel en effectief verwijderen van alle enge, kruipende insecten.

De Spider Catcher omsingelt de spin met twee lagen zachte borstelharen, die met precisie de spin vangen en vasthouden. Dit stelt u in staat de spin mee te nemen naar buiten en vrij te laten in de natuur. Met het unieke grijpsysteem van de Spider Catcher heb je geen platgeslagen insecten meer op de muur, hoef je geen batterijen te vervangen en heb je geen schadelijke chemische pesticiden meer nodig.

De Spider Catcher is hygiënisch, vriendelijk voor dier en milieu en eenvoudig in gebruik. Door de lange handgreep blijf je zelf op een veilige en vertrouwde afstand. Hij komt in al die akelige hoekjes en moeilijk bereikbare kieren en spleten.

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer