Gebruikersmenu
Navigatie

Keepeez Vacuümdeksels

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 19,99

Special Price € 2,00

De Keepeez vacuümdeksels zijn speciaal ontworpen om etenswaren te bewaren. De Keepeez vacuümdeksel past op al uw bakjes, schalen, bekers, potjes, pannen, en glazen. Door het indrukken van het speciale folie ontstaat er een semi-vacuüm in de schaal, waardoor de etenswaren langer houdbaar blijven.


Met de Keepeez vacuümdeksel sluit u alles luchtdicht, lekvrij en bacterievrij af. De 4-delige Keepeez set bestaat uit vier vacuümdeksels in de diameters van: 8.5, 11.5, 15 en 22 cm.


Details

De Keepeez vacuümdeksels zijn speciaal ontworpen om etenswaren te bewaren. Met de Keepeez vacuümdeksel sluit u alles luchtdicht, lekvrij en bacterievrij af. De Keepeez vacuümdeksel past op al uw bakjes, schalen, bekers, potjes, pannen, en glazen. Door het indrukken van het speciale folie ontstaat er een semi-vacuüm in de schaal, waardoor de etenswaren langer houdbaar blijven.

De 4-delige Keepeez set bestaat uit vier vacuümdeksels in de diameters: 8.5, 11.5, 15 en 22 cm.

De voordelen van Keepeez:

  • Milieuvriendelijk, duurzaam en geldbesparend: U koopt éénmalig een set Keepeez, in plaats van meters vershoudfolie per jaar.
  • Past altijd: rond, vierkant, ovaal etc. de Keepeez past altijd! Als de ring maar groter is dan het af te sluiten oppervlak. En de bovenkant van de bakjes en/of schalen maar egaal is.
  • Simpel in gebruik: Geen gedoe met vershoudfolie. Ook kunnen de Keepeez vacuümdeksels na gebruik met heet water worden gewassen, of gewoon in de vaatwasser.
  • Creëert een lekvrij semi-vacuüm, hierdoor blijven de etenswaren tot vijf keer langer houdbaar Ideaal voor het bewaren van: o Voorgesneden groente, fruit etc. Ook voor eventuele restjes o Vloeistoffen zoals versgeperste jus, soep, sausjes etc. o Snacks zoals nootjes, chips, toastjes, stokbrood etc. o Potjes babyvoeding en andere restjes etc.

 

 

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer