Gebruikersmenu
Navigatie

Balbo Smart Bag Original Jumbo

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,99

Rommelige kamers en kasten zijn met het gebruik van de Smart Bag verleden tijd. Met Balbo Smart Bag creëert u 75% meer ruimte thuis en onderweg. Stop dikke truien, jassen, ski-kleding, maar ook het winterdekbed in de Smart Bag. Zuig de Smart Bag vacuüm met behulp van een stofzuiger. En in een handomdraai veranderen uw overvolle kasten en koffers in opgeruimde, efficiënt gebruikte plekken. En uw spullen zijn beschermd tegen vocht, stof en ongedierte.


Met Balbo Smart Bag Original creëert u 75% meer ruimte, zowel thuis als onderweg. Dit speciale aanbod omvat:  • 1x Jumbo (110 x 100 cm)


Details

Rommelige kamers en kasten zijn met het gebruik van de Smart Smart Bag verleden tijd. Balbo Smart Bags zijn de unieke huishoudoplossing. Stop uw dekbedden, slaapzakken, kussen, winterkleding, pluche knuffels enz. in de Balbo Smart Bag. Sluit vervolgens de Smart Bag door eenvoudig de zipper te sluiten en zuig de Smart Bag vacuüm met een stofzuiger.

Naast een ruimtebesparing van 75% blijven de kledingstukken door de Balbo Smart Bag beschermd tegen vocht, stof, schimmel, insecten en vieze luchtjes. Hierdoor veranderen uw overvolle kasten en koffers in een handomdraai in opgeruimde, efficiënt gebruikte plekken Alle kledingstukken komen er weer zonder kreuken uit.

Met de unieke Balbo Smart Bag Original organiseert u de opbergruimte snel en gemakkelijk en kunt u veel meer opbergen, in veel minder ruimte. 

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer