Gebruikersmenu
Navigatie

Balbo Power Pad Mini

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 2,99

Special Price € 1,99

Balbo Power Pad Mini’s maken het onmogelijke schoon. De Balbo Power Pad Mini reinigt de meest hardnekkige vlekken, vegen, spatten en aanslag van harde ondergronden. Weg met hardnekkige theeaanslag of kalkaanslag, ingebrand vet, vlekken op houten en kinderkrabbels met stift op muren! 


De Balbo Power Pad Mini heeft de kracht van een echte Power Pad, alleen dan in een ideaal formaat, om die kleine hardnekkige vlekken te verwijderen op de meest ‘onhandige’ plaatsen. Dit speciale aanbod omvat 20 Balbo Power Pad Mini’s.


Bestel de Balbo Power Pads Mini’s en u maakt het onmogelijke schoon. 


Details

Balbo Power Pad Mini’s zijn de unieke schoonmaakoplossing! Krachtig en makkelijk. De Power Pad Mini en een beetje water maken de traditionele spons, schoonmaakmiddelen en spierballen volledig overbodig in de strijd tegen vlekken die maar nooit verdwijnen. Power Pad werkt in seconden: even nat maken - poetsen - klaar.

Één Power Pad Mini is 4 x 6 x 20 cm groot. De pads zijn verschillende keren te gebruiken tot ze ‘op’ zijn!    

De Power Pad Mini blinkt werkelijk uit op àlle harde, niet gepolijste ondergronden. Zoals het aanrecht, pannen, kookgerei, -platen en -pitten, rvs-materialen en plastic. Maar ook: deuren, vloeren, tuinmeubilair, sportschoenen, lederen bekleding, velgen, spaken en potlood of stift op geverfde muren. Kortom, allround, krachtig, eenvoudig en veilig.

 

Power Pad

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer